Cursusaanbod Veldhoven

Kinderen

Jongeren

Volwassenen

Nieuw: dansen bij Art4U

Vanaf september kun je bij Art4U niet alleen muzieklessen volgen maar ook dansen onder begeleiding van deskundige dansdocenten van Balletstudio Valentijn. In samenwerking met BSO klokje rond en Balletstudio Valentijn start Art4U op de locatie aan de Bossebaan op maandag en donderdag met twee dansgroepen: Dansmix ,voor 4 t/m 6 jarigen en Dansbende voor 7 t/m 10 jarigen. Meld je aan en dans mee!

DANSMIX
In de Dansmix lessen komen op een beeldende en creatieve manier allerlei soorten dans aan bod. Er is veel ruimte voor beleving, improvisatie en samenwerking met elkaar. Dansen met verschillende materialen zoals sjaals, ballonnen, gieters, instrumenten enz. ontbreekt niet en je leert verschillende pasjes. Je werkt aan je houding en je gaat voelen hoe je lichaamsdelen precies kunnen bewegen. Op een speelse wijze komen de verschillende facetten van dans aan bod op muziek die daarbij past.

DANSBENDE
De Dansbende voor iets oudere kinderen is stoer, uitdagend en hip maar soms ook zacht en rustig. Er worden coole moves gemaakt op de grond, swingende bewegingen door de zaal of juist iets heel rustigs en vloeiends op je plek. Het komt allemaal aan bod en je leert de verschillen tussen jazz/urban moderne dans en klassiek ballet. Je leert niet alleen door de ruimte te bewegen maar je werkt ook aan je ritme, grondwerk en snelle en langzame bewegingen op muziek die je vast zult herkennen maar die soms ook verrassend zal zijn.

Dansmix:
Lesdagen: maandag en donderdag
Lestijd: 16:00uur - 16:45 uur
Aantal lessen: 19
Kosten: €105,-

Dansbende:
Lesdagen: maandag en donderdag
Lestijd: 16:45uur - 17:45 uur
Aantal lessen: 19
Kosten: €140,-

Neem voor meer informatie contact op met de administratie van Art4U via tel. 040-2533522
De lessen zijn reeds gestart in de week van 27 augustus maar je kunt nog meedoen!
Inschrijven doe je bij Balletstudio Valentijn. Klik op: Inschrijven