Cursusaanbod Veldhoven

Kinderen

Jongeren

Volwassenen

Agenda

 • Bandpresentatie café de Stier 19 juni 2019

  Woensdagavond 19 juni a.s. verzorgt muziekschool Art4U een bandpresentatie in Café De Stier in Veldhoven. Er zullen vijf bands het podium beklimmen: 'Restore', 'Final Strike', ‘DC/AC’, ‘Marvelous’ en ‘Bluenight’. 

  De bandscene bij Art4U is een aantal jaren geleden nieuw leven ingeblazen onder de bezielende leiding van Rolf Verbaant en Corné Biekens. Resultaat zijn vijf popbands met muziekschoolleerlingen tussen de 15 en 21 jaar die onder hun begeleiding een repertoire van covers hebben opgebouwd.

  Het begint om 20.00 uur. Verwachte eindtijd: 22.00 uur.

  Café De Stier, Dorpstraat 8, Veldhoven. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis.

   

   

  Lees meer
 • Try-out 'Pirates' van TOP Veldhoven 29 juni

  Beste muziekliefhebbers,

  Op zaterdag 29 en zondag 30 juni kunt u in theater De Schalm terecht voor de nieuwste theaterproductie ‘Pirates’ van TOP Veldhoven.

  Inmiddels zijn we een aantal weken verder en is het in die korte tijd zeer hard gegaan met de kaartverkoop. De voorstelling op zaterdag is reeds geheel uitverkocht, voor de voorstelling op zondag zijn nog slechts twee rijen beschikbaar. Wil u dus nog komen kijken wees er dan snel bij om nog een plekje te bemachtigen, ik kan het u van harte aanbevelen.

  Omdat de belangstelling zo enorm groot is hebben we afgelopen week besloten om ook de try-out voorstelling open te stellen voor publiek. Deze try-out zal plaatsvinden op zaterdag 29 juni om 14:00 uur.  Aangezien het een try-out betreft (soort van openbare generale repetitie) zijn de kaarten tegen een gereduceerd tarief van €10,- verkrijgbaar.
  In principe willen we voor deze try-out vooral jongeren in de leeftijd van 10-20 jaar (de kweekvijver van TOP) uitnodigen om te komen kijken. Kent u jongeren in uw omgeving die altijd al graag iets hebben willen doen op het gebied van muziektheater (zang, dans, spel),  moedig ze dan vooral aan naar onze try-out te komen kijken.
  Mocht u nu zelf niet in die leeftijdscategorie vallen, u wilt wel graag komen kijken, u heeft nog geen kaartje en u kunt op niet op zondag, dan bent u uiteraard ook van harte welkom bij de try-out op zaterdag.

  Kaartjes zijn te verkrijgen op de site van Theater De Schalm: https://www.deschalm.com/programma/506/TOP_Muziektheater_Veldhoven/PIRATES/

  Namens TOP Veldhoven,
  Maarten de Bekker.

  Lees meer
 • TOP Veldhoven: Pirates op 29 en 30 juni 2019

  Op 29 en 30 juni 2019 brengt TOP Veldhoven alweer de 6e productie op de planken in Theater De Schalm in Veldhoven.

  De voorstelling 'Pirates' (geïnspireerd op het verhaal The Pirates of the Caribbean) belooft weer een hele mooie voorstelling te worden. Met prachtige kostuums, decor, zang, spel dans en muziek.

  De cast bestaat uit 21 jongeren in de leeftijd van 14-21 jaar. De muzikale begeleiding tijdens de voorstelling wordt verzorgd door een live band. Het script is geschreven door regisseuse Evelien Luiten, de choreografie is in handen van Jasmijn Grooten en Maarten de Bekker heeft zich deze editie weer ontfermd over de muzikale leiding, het schrijven van de muziek en het leiden van de band. 

  Voor meer info over TOP en de voorstelling: https://www.topveldhoven.com/

  Kaarten kunnen besteld worden op de site van De Schalm: https://www.deschalm.com/programma/506/TOP_Muziektheater_Veldhoven/PIRATES/

  Let op: het cliché 'wees er snel bij want de kaartverkoop gaat hard' gaat hier zeker op. Slechts enkele dagen geleden is de officiële kaartverkoop gestart en inmiddels zijn beide voorstelling al ver uitverkocht (zie ook site van De Schalm). Wacht dus niet te lang indien je nog een plekje wilt bemachtigen.

   

   

  Lees meer