Cursusaanbod Veldhoven

Kinderen

Jongeren

Volwassenen

Agenda

 • Bandpresentatie in Café De Stier op 1 juli

  Zondagmiddag 1 juli a.s. vindt de tweede Art4U bandpresentatie van het jaar plaats, traditiegetrouw in Café De Stier (Dorpstraat 8, Veldhoven). Ditmaal zullen 4 popbands laten zien welk repertoire ze het afgelopen jaar onder leiding van bandcoaches Rolf Verbaant en Corné Biekens hebben ingestudeerd.

  Heb je interesse om ook in een popband te spelen of lijkt het je gewoon leuk om jonge en enthousiaste bands te zien spelen? Kom langs! Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis. De eerste band tikt af om 14.30 uur. Einde programma om 17.00 uur. De optredende bands zijn Replay, DC/AC, Generation Road en Final Strike.

  Lees meer
 • Muziekmarathons 3 juli en 4 juli

  Art4U organiseert muziekmarathons in Bergeijk en Veldhoven.

  Dit is een kans voor iedereen om op te treden tijdens de muziekmarathons van Art4U.
  Deze worden gehouden op dinsdag 3 juli in Bergeijk van 16.30 uur tot 20.00 uur en in Veldhoven op woensdag 4 juli van 13.30 uur tot 20.00 uur.

  Iedereen mag op het Open Podium spelen wat hij of zij wil. Een piano, microfoons en versterkers zijn aanwezig.
  Het publiek kan plaatsnemen op het gezellige terras. Er is een barbecue en er worden drankjes geserveerd.
  Iedereen mag zich inschrijven voor deze muzikale happenings bij Art4U. Kom als je wilt optreden tijdens deze muziekmarathons één dezer dagen naar de muziekschool in Bergeijk of Veldhoven waar je je kunt inschrijven op de lijst in de hal van de school. Zorg dat je er op tijd bij bent, want vol is vol!
  Lees meer
 • ZON Academy woensdag 1 augustus

   

  ZomerOrkest Nederland staat voor de promotie van blaasmuziek. Om nog meer jonge muzikanten te laten ervaren hoe het is om mee te spelen in een jong, enthousiast en talentvol harmonieorkest, heeft ZomerOrkest Nederland de ZON ACADEMY in het leven geroepen.
  De ZON ACADEMY is een dag vol musiceren, uitdaging, inspirerende workshops en een spetterend optreden met het orkest van ZomerOrkest Nederland. Jonge muzikanten in de leeftijd van 9 tot 16 jaar (met minimaal 2 jaar speelervaring) kunnen zich via onderstaand formulier aanmelden. Deelnemers van de ZON ACADEMY ontvangen digitaal de bladmuziek (4 muziekwerken) die uitgevoerd zullen worden samen met het orkest.

  Tijdens de ZON ACADEMY zullen de deelnemers verschillende workshops volgen van gerenommeerde dirigenten en docenten en zal samen met het orkest de muziek worden ingestudeerd. Behalve samen musiceren is er ook een gezamenlijke lunch, de ZON ACADEMY-deelnemers ervaren de échte ZON beleving! De ZON ACADEMY zal eindigen met een matinee openluchtconcert van het orkest.

  Tijdens dit concert zullen de ZON ACADEMY-deelnemers aansluiten om de vier ingestudeerde muziekwerken samen met het orkest van ZON2018 op te voeren. De muziek van de ZON ACADEMY is speciaal geschreven voor alle verschillende niveaus van de deelnemers. Hierdoor is het voor iedere deelnemer een leuke en leerzame ervaring!

  Praktische informatie
  Inschrijfgeld: €15
  Locatie repetitie: De Wielder, Dorpsstraat 3 , Etten (GLD)
  Locatie concert: Dorpsplein Etten (GLD)
  Datum: Woensdag 1 Augustus 2018
  Tijden: 9:30 – 17:00 uur
  Informatie: marjon@zomerorkest.nl

   

  Lees meer